Skip to content
traningsshopen-logo-white

Premiär 17/5

Vårt Utbud Bläddra Bland Kategorier

Ett av de mest mångsidiga träningsredskapen idag är nog hanteln. Den kan användas på så många olika sätt och träna många olika delar av kroppen.

Tillsammans med mångsidigheten i viktval för flera idrottare kan en bra uppsättning hantlar användas för nästan alla typer av övningar.

I vår Träningsshop kan du handla både Hexhantlar och PU-hantlar till bra priser. Köp till ett hantelställ och du är redo att möta träningsgudarna. Finns för 5 – 10 par hantlar.

De bästa viktskivorna för tyngdlyftning, kraftlyftning och funktionell träning. När du ser människor lyfta vid CrossFit- och tyngdlyftningstävlingar, har de de stora, studsande gummiviktplattorna som kallas “bumpers”. Vi har otroligt hållbara bumpers här som finns i flera vikter och färger.

Här kan du också finna robusta Svarta Järn/gummi viktskivor med handtag. Enkla att plocka upp och enkla att lasta på maskiner. Passar alla skivstänger med 50mm och alla Thor Fitness PL maskiner Håldiameter 50mm.

Skivstänger för allt ifrån träning till tävling, dessa stänger håller internationella standarder och är gjorda i härdat stål.

Från 25mm upp till 50mm, dessa stänger passar för alla. De är utformade för både kvinnor och män för att göra träningen tillgänglig för alla.

En olympisk stång anpassad för tävling eller en curlstång anpassad för CrossFit, vi har allt för ditt gym, från det professionella till hemmagymmet.

Det mer och mer populära redskapet för muskelbyggnad till olika typer av träning blandannat kampsportsträning , cross training och annan liknande fysisk träning. Hela nätet kryllar numera av instruktionsvideos och träningstips med dessa typer av vikter.

Med dessa competition kettlebells så blir övergången till en högre vikt simpel, då alla kettlebells har samma storlek oavsett vikt. 

Vi har bänkar som är ett måste i ditt gym, och de passar både för stora kommersiella gym såväl som för det mindre gymmet på företaget, föreningen eller hemma.

Thor Fitness Standard Line är en skräddarsydd serie av gymmaskiner för kommersiellt bruk. Serien innehåller över 50 olika maskiner och finns i både Weight Stack och Plate Loaded. Samtliga maskiner är skräddarsydda av oss på Nordic Fighter för att passa de höga krav på ergonomi, stilren design och innovation som ställs på den nordiska marknaden.

Racks är helt fantastiska när det gäller att ge flexibilitet med skivstång. Du kan göra vissa övningar som knäböj med lätthet, samtidigt som du har en känsla av säkerhet bakom dig.

Den lätta och kompakta designen av Half Rack gör det extremt enkelt att flytta och lagra, vilket gör det perfekt för hemmagymmet.

Ett Foldable Rack är perfekt för den med begränsat utrymme, då du kan fälla in det så det i princip inte tar något utrymme alls i rummet.

Thor Fitness Air Series är mycket enkla att använda och de bygger på ett luftmotstånd, vilket innebär att ju mer man jobbar desto högre motstånd skapas.
De passar in i alla olika miljöer – från rehabilitering till konditionsträning på gym, Thor Fitness Air Series passar utmärkt att ha på din crossfit anläggning.

Produkterna är robusta pjäser med hjul så att du enkelt kan flytta runt dem utan ansträngning.