Skip to content

Personlig Träning

Vi individanpassar träningen för just dina personliga förutsättningar med hänsyn av tidigare träningsvana och eventuell skadebakgrund. Du får feedback och engagemang från någon som kan träning och på kort tid kan du nå fantastiska resultat. 

Efterfrågan på personliga tränare har ökat enormt och en PT fyller en viktig funktion. I många år har vi förväntats klara träningen själva, men när resultaten inte infinner sig och motivationen brister ger många upp. I brist på personlig vägledning har gruppträningen i alla dess former vuxit sig stark, både på gott och ont. Även fast många uppskattar träningsformen är det långt ifrån anpassat till alla. Fördelen med personlig träning är att träningen handlar om dig. Den är inte anpassad för någon annan.  

Hur går det till?

Först gör vi en s.k. screening för att analysera dina behov och förutsättningar.  Därefter tar vi fram gemensamma delmål och ett slutmål. Målen kan handla om allt ifrån att bli av med en bekymrande nacke och rygg, gå ned i vikt, bli starkare eller öka konditionen. Därefter tränar vi tillsammans och du vägleds genom hela passet och får feedback på varje övning. I alla träningspaket ingår ett personligt träningsprogram och en kroppsfettsanalys med hjälp av en kaliper, ett precisionsinstrument för att mäta underhudsfettet.  

Vi kan även lägga upp individuella kostprogram vilket i kombination med träningen ger optimerat resultat

Personlig Träning PT One on One

PT 60

Individuell träning 60min

Träna enskilt med din personliga tränare som motiverar dig och få professionell hjälp att nå ditt specifika mål. Fullt fokus bara på dig under 60 minuter. Priser från 480 kr/tillfälle.

Personlig Träning PT One on One

PT 30

Individuelll träning 30min

PT30 passar framför allt dig som har ont om tid men vill få ut det maximala av din träning.

Ett prisvärt och effektivt alternativ där varje träningstillfälle är 30 minuter. Priser från 240kr/tillfälle.

Personlig Träning PT Duo

PT Duo

Träning för 2 personer 60 eller 30min

PT Duo är för dig som vill träna med en PT och vill göra det tillsammans med någon. Genom att ha både en PT och en vän som hjälper och peppar dig, blir din träning både roligare och mer effektiv och dessutom blir kostnaden lägre än om du kör ensam. Priser från 280kr/person och tillfälle.

Personlig Träning Gruppträning

PT Grupp

Träning i grupp , 60 eller 30min

Här tränar 3-8 personer tillsammans. Det kan vara kompisgänget, kollegorna eller familjen som får en fantastisk rolig och inspirerande träning. Träningen anpassas efter era önskemål och vi ser till att ni får en givande träning tillsammans. Priser från 115kr/person och tillfälle.

kalender

Boka Pass

Vi erbjuder flera pass i veckan både inomhus och utomhus.

Passen pågår i ca 45 min och är ständigt varierande för att inte bli enformiga. Effektiv träning under kort tid, anpassat för alla och kräver ingen regelbundenhet, även fast det rekommenderas.

mtoh-kort2

Medlem

Som medlem hos oss har du vårt fulla fokus. Vi inspirerar och peppar dig till att känna glädje i din träning och att vilja fortsätta utvecklas.