Skip to content

Gå ner i vikt och skapa en

sundare livsstil.

Vi erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att gå ner i vikt och med vår mentala träning kan vi garantera att du får behålla dina resultat på lång sikt.

ForMe

Vi erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att gå ner i vikt och med vår mentala träning kan vi garantera att du får behålla dina resultat på lång sikt.

För oss handlar viktminskning om mer än bara kost och motion. Vi satsar även på att träna dina tankar. Med vårt helhetskoncept blir din viktresa snabb, rolig och bestående.

forme-tank-new

Tänk!

Tänk att vakna på morgonen och känna att det är den bästa dagen i ditt liv. Du är utvilad och utsövd, morgonljuset känns varmare än vanligt och hela kroppen vibrerar av energi. Du är redo för allt!

Skulle du inte vilja att alla dagar började så?

Vår mentala träning har precis den effekten. Vi jobbar med positiva målbilder, med självförtroende, motivation och koncentration. Vi ger dig alla nycklar du behöver för att låsa upp kraften i dina tankar.

forme-njut

Njut!

Föreställ dig känslan av harmoni i din kropp när du är riktigt, riktigt avslappnad. Eller den rena, bubblande glädjen när du brister ut i ett stort och spontant skratt. Det kallar vi njutning.

Njutning ger livsenergi och är bränsle för både kropp och sinne. Den stimulerar, stärker och balanserar. Vi hjälper dig att hitta tid för njutning, avkoppling och glädje i din vardag. Det ger dig kraft och motivation att fokusera på det som är viktigt i ditt liv.

 
forme-at-new

Ät!

Att gå ner i vikt är en sak, att behålla den en annan. Därför lär vi oss två sätt att äta – äta för viktminskning och att äta för att behålla vikten.

Några av våra framgångsfaktorer:

  • Med vår tallriksmodell slipper du räkna kalorier – och du har alltid måttet med dig.
  • Vår stora receptbank ger dig både vägledning och ny inspiration i köket.
  • Med våra färdiga rätter får du alltid en perfekt måltid, oavsett om du är hemma eller på jobbet.
forme-trana

Träna!

Vi tycker det är kul med rörelse. Men vi tycker också att rörelse ska vara kul. Vad är det annars för poäng? Kul träning är dessutom lätt att göra till en vana.

Hos oss väljer du själv den träningsform som passar dig bäst. Våra hälsocoacher har stora kunskaper på området och ger dig stöd och råd längs vägen. Tillsammans tar vi ett stort kliv mot ditt nya, aktiva liv.

Inspiration

Vi är en ständig källa till inspiration och motivation under hela din viktresa.

Kost

Kost ska vara enkelt. Vi skräddarsyr en kost som passar just dig.

Träning

Träning ska vara kul. Vi hjälper dig hitta den träning som passar dig bäst.

Verktyg

Vi ger dig alla verktyg du behöver för att nå dina mål. Allt från kost till coaching.

Resultat

Vår huvudsak är att du ska uppnå ett hållbart och varaktigt resultat.

Mål

Alla våra program har tydliga mål och målbilder. Vi hjälper dig från start till målgång.