Skip to content

Livsstil

Handlade hälsa bara om kunskap så skulle många fler må bra och vara i bra form. Vi vet att morot är bättre än chips. Det är ingen kunskapsfråga.

Med ledstjärnorna tänk njut ät och träna hjälper våra coacher dig att planera och genomföra en hälsosammare livsstil.

Med våra helhetskoncept blir din viktresa snabb, rolig och bestående!

Tror du att om du bättre skötte din hälsa kunde du må bättre och öka din produktivitet?

Det är lätt att släcka hälsosamma levnadsvanor, men du behöver inte vänta på nyår för att börja planera en hälsosammare livsstil.

Vi på Munktell Träning & Hälsa hjälper dig.

weight-trainer-logo

WeightTrainer

Weight Trainer är ett personlig anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.

Hörnstenarna i strategin är TÄNK, NJUT, ÄT och TRÄNA. Du och din PT lägger upp din nya livsstil för framtiden med hjälp av nya kunskaper om kost, träning och livets njutningar. Du tränar regelbundet samtidigt som nya vanor formar ditt sätt att äta, tänka och njuta.

ForMe-Logo-Teal

ForMe

Vi erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att gå ner i vikt och med vår mentala träning kan vi garantera att du får behålla dina resultat på lång sikt.

För oss handlar viktminskning om mer än bara kost och motion. Vi satsar även på att träna dina tankar. Med vårt helhetskoncept blir din viktresa snabb, rolig och bestående.