Skip to content

Gym

Vårt gym erbjuder en lugn och trygg miljö. Det är viktigt för oss att träningsmiljön är harmonisk och att var och en kan träna utifrån sina förutsättningar. Det återspeglas också i de olika avdelningar vi erbjuder. En med viktmagasinmaskiner för trygg och säker träning, en annan med kompletterande hantel- och friviktsträning samt vår funktionella träningsbox med crossfit-inspirerad miljö och utrustning.

Vi vill erbjuda träning som är allsidig och effektiv, och oavsett hur mycket eller lite du har tränat tidigare kommer du att hitta allt du behöver för att bli starkare och må bättre. Som ny medlem har du möjlighet att boka en grundlig introduktion. Det bjuder vi på.

Vill du ha hjälp att ta nästa steg i träningen finns möjligheten att boka personlig träning.

Gym Maskiner

Maskiner

Hos oss har du tillgång till alla dess varianter av styrketräningsmaskiner för att träna hela din kropp. För din konditionsträning har du bland annat tillgång till löpband, crosstrainer, cykel, rodd, stakmaskin samt airbike. 

Gym Fria Vikter

Fria Vikter

Här kan du träna i övningar där du arbetar i en ”fri” och naturlig rörelse. En rörelse som är anpassad efter just dig och din kropp. Det kan handla om att lyfta en skivstång, hantlar, eller att träna med din egen kropp som motstånd.

Gym Funktionell Träningsbox

Funktionell Träningsbox

I vår träningsbox har du möjlighet att under våra open gym tider utvecklas i din funktionella träning. Här finns allt för din skivstångsträning, kettlebells, battlerope, slamballs, rigg etc. 

Gym Studio PT Lounge

Studio PT Lounge

I vår studio bedriver vi träning i small group. Här tar också våra personliga tränare hand om dig på bästa sätt i en lugnare avskild plats utanför själva gymmet.