Skip to content

Gym

Vårt gym erbjuder en lugn och trygg miljö. Det är viktigt för oss att träningsmiljön är harmonisk och att var och en kan träna utifrån sina förutsättningar. Det återspeglas också i de olika avdelningar vi erbjuder. En med viktmagasinmaskiner för trygg och säker träning, en annan med kompletterande hantel- och friaviktsträning samt vår funktionella träningsbox med crossfit-inspirerad miljö och utrustning.

Vi vill erbjuda träning som är allsidig och effektiv, och oavsett hur mycket eller lite du har tränat tidigare kommer du att hitta allt du behöver för att bli starkare och må bättre. Som ny medlem har du möjlighet att boka en grundlig introduktion. Det bjuder vi på.

Vill du ha hjälp att ta nästa steg i träningen finns möjligheten att boka personlig träning.

Gym Maskiner

Maskiner

Hos oss har du tillgång till alla dess varianter av styrketräningsmaskiner för att träna hela din kropp. För din konditionsträning har du bland annat tillgång till löpband, crosstrainer, cykel, rodd, stakmaskin samt airbike. 

Gym Fria Vikter

Fria Vikter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quod equidem non reprehendo; Illa argumenta propria videamus, cur omnia sint paria peccata. Est, ut dicis, inquam. Duo Reges: constructio interrete.

Idem iste, inquam, de voluptate quid sentit? Quae cum dixisset paulumque institisset, Quid est? Sit sane ista voluptas. Quis enim redargueret?

Gym Funktionell Träningsbox

Funktionell Träningsbox

I vår träningsbox har du möjlighet att under våra open gym tider utvecklas i din funktionella träning. Här finns allt för din skivstångsträning, kettlebells, battlerope, slamballs, rigg etc. 

Gym Studio PT Lounge

Studio PT Lounge

I vår studio bedriver vi träning i small group. Här tar också våra personliga tränare hand om dig på bästa sätt i en lugnare avskild plats utanför själva gymmet. 

kalender

Boka Pass

Vi erbjuder flera pass i veckan både inomhus och utomhus.

Passen pågår i ca 45 min och är ständigt varierande för att inte bli enformiga. Effektiv träning under kort tid, anpassat för alla och kräver ingen regelbundenhet, även fast det rekommenderas.

mtoh-kort2

Medlem

Som medlem hos oss har du vårt fulla fokus. Vi inspirerar och peppar dig till att känna glädje i din träning och att vilja fortsätta utvecklas.