Skip to content

Träning

Människans rörelsemönster grundar sig på sju grundrörelser som varit nödvändiga för vår utveckling. De är knäböj, böja framåt, utfall, press, drag, rotation och steg. Även om vår livsstil skiljer sig från urtidsmänniskan är dessa sju rörelsemönster fortfarande grundläggande för att vi ska kunna utföra vardagsrörelser och hålla oss skadefria. 

Tyvärr har vår moderna livsstil hindrat oss från att röra oss på rätt sätt. Vi sitter för mycket, vi går för lite, lyfter för sällan. Resultatet är understimulerade kroppar. Muskler som inte stimuleras tenderar att drar ihop sig och blir korta och vi får ont. En gång i tiden hade vi aldrig överlevt om vi inte snabbt och effektivt kunde utföra dessa grundrörelser.

I träningen stimuleras alla delar till att bli en stark funktionell enhet. Vi ska kunna använda vår kropp som ett verktyg. Med duktig instruktör på plats hjälper vi dig att hitta tillbaka till urtidsmänniskans sju rörelsemönster. Vår strävan är att vi ska träna med rörelser vi ursprungligen är skapta att utföra och på så sätt ge våra kroppar bästa skydd mot tuffa belastningar.

Träningsmetodiken har fokus på funktionell styrka.

grupptraning

Gruppträning

Får du energi av att träna i grupp? Vill känna dig trygg i att du gör rätt? Våra träningspass leds alltid av en personlig tränare. Med max 10 personer på passen får du både gruppens energi och kvalitet i det du gör! 

gym

Gym

Vårt gym erbjuder en lugn och trygg miljö. Det är viktigt för oss att träningsmiljön är harmonisk och att var och en kan träna utifrån sina förutsättningar. Det återspeglas också i de olika avdelningar vi erbjuder. En med viktmagasinmaskiner för trygg och säker träning, en annan med kompletterande hantel- och friviktsträning samt vår funktionella träningsbox med crossfit-inspirerad miljö och utrustning.

utetraning-bootcamp

Utomhusträning

Vi erbjuder uteträning året runt. Härlig träning utomhus som alla kan vara med på!

Personlig gruppträning där övningarna är enkla men tuffa. Även om man tränar i grupp så tränar man efter egen kapacitet vilket gör att alla kan vara med otränad som vältränad. En härlig blandning av styrka och kondition. Du är med för DIN skull och “tävlar” mot DIG själv. Tillsammans gör vi träningen roligare och resultatet ökar!

pt-101

Personlig Träning

Vi individanpassar träningen för just dina personliga förutsättningar med hänsyn av tidigare träningsvana och eventuell skadebakgrund. Du får feedback och engagemang från någon som kan träning och på kort tid kan du nå fantastiska resultat. 

kurser-program-traning

Kurser/Program

Vägen till att hitta rörelseglädje eller utveckling i din träning kan gå via ett medlemskap hos oss eller varför inte med en kurs eller ett program hos oss. 
Viktigast så klart är att komma igång och börja göra. Välkommen att prova oss!