Skip to content

Tillsammans!

Vår strävan är att vi ska träna med rörelser vi ursprungligen är skapta att utföra och på så sätt ge våra kroppar bästa skydd mot vardagliga belastningar.

Vem tränar här?

De allra flesta kan få ut något av att träna hos oss. Det är självklart lättare med full rörlighet i höft och axlar men vem har sagt att träningen ska vara lätt? Vi tränar för att bli starkare, rörligare och mer uthålliga. Du behöver alltså inte vara en färdig produkt för att passa in här. Kom som du är så hjälper vi dig igång! Sedan behöver du ha vilja, engagemang och en gnutta tålamod.

Träningen

I träningen stimuleras alla delar till att bli en stark funktionell enhet. Vi ska kunna använda vår kropp som ett verktyg. Med duktig instruktör på plats hjälper vi dig att hitta tillbaka till urtidsmänniskans sju rörelsemönster. Vår strävan är att vi ska träna med rörelser vi ursprungligen är skapta att utföra och på så sätt ge våra kroppar bästa skydd mot tuffa belastningar.

Träningsmetodiken har fokus på funktionell styrka. 

Boka pass

Vi erbjuder flera pass i veckan både inomhus och utomhus.

Passen pågår i ca 45 min och är ständigt varierande för att inte bli enformiga. Effektiv träning under kort tid, anpassat för alla och kräver ingen regelbundenhet, även fast det rekommenderas.

Se vårt schema här och boka in ett prova på pass.

Personlig Träning PT One on One

Primal Intense

Här går vi tillbaka till ursprunget och jobbar med kroppen som den är skapt att användas. Med kärnan i vår kropps sju grundrörelser knäböj, böj, utfall, press, drag, rotation och steg utvecklar vi starka kroppar som tål att utmanas. Passet är byggt att vara mer intensivt och ett bra val om du är mer träningsvan och gillar att utmanas.

Personlig Träning PT One on One

Primal Circuit

Här utmanas du i din styrka och kondition utifrån stationsupplägg med övningar. Du jobbar i tidsintervaller och får vila mellan varje station. Passar alla otränad som tränad, du utgår alltid från din nivå och jobbar därefter med din utveckling.

Personlig Träning PT One on One

WeightTrainer

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare. Att träna med en personlig tränare liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand. Här tränar vi i små grupper s.k. Small Groups om 4-6 personer.

Läs mer här

Personlig Träning PT One on One

Zumba

Ta steget och känn rytmerna!  Stommen i ett Zumbaträningspass är de fyra grundrytmerna salsa, merengue, cumbia och reggaeton. Genom danskoreografin och de aerobiska övningarna erhåller du en typ av konditions- och intervallträning.

Personlig Träning PT One on One

Utomhusträning

Vi tränar funktionellt med kroppen som redskap och kompletterar med olika träningsredskap i övningar. Du får utmana dig själv i styrka och kondition. Träningen passar verkligen alla, otränad som tränad. Vi utlovar roliga timmar med peppande coach och härlig gemenskap.

Läs mer här