Skip to content

Kickstarta en sundare livsstil

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med – och blir coachad av – en personlig tränare och en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.

Ny livsstil med Weight Trainer

Weight Trainer är ett personlig anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.

Hörnstenarna i strategin är TÄNK, NJUT, ÄT och TRÄNA. Du och din PT lägger upp din nya livsstil för framtiden med hjälp av nya kunskaper om kost, träning och livets njutningar. Du tränar regelbundet samtidigt som nya vanor formar ditt sätt att äta, tänka och njuta.

wt-tank

Tänk

Handlade det bara om kunskap så skulle alla vara i bra form och ingen skulle röka eller snusa. Det är först när du blir medveten om hur dina tankar styr dig och dina beslut, som du kan ändra dina vanor.

För att få nya resultat, behövs att man gör nya saker. Att ha viljan och kunskapen är bra, men för att ändra en livsstil räcker det inte med kunskaper. Du behöver också ändra i de omedvetna vanorna. Du gör det mesta utan logiskt tänkande, med vanor som sker automatisk för att underlätta ditt liv. Därför behövs tekniker som även förändrar det omedvetna, så ditt nya mer tränade jag blir en vana utan att behöva kämpa.

wt-njut

Njut

Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att vara uthållig. Du har kraftfulla ”må bra hormoner” som är smärtstillande och får dig att må bra, och när du mår bra är det enklare att nå det man vill.

Att njuta av sina framgångar, hur små de än må vara, är bra för din självkänsla vilket i sig ökar kraften i dig att nå ditt mål. Att njuta av tuff träning och att ta sig an utmaningar ökar glädjen och lusten att vilja träna mera.

forme-at

Ät

Matens betydelse för ditt träningsresultat och din hälsa är stor, ja till och med avgörande. För att orka träna och leva i din vardag behöver du ha en väl sammansatt kost.

Weight Trainer hjälper dig att förändra och förbättra din kost på ett enkelt sätt som fungerar i din vardag. Du har tre vägar att välja för att nå din målvikt. Din WT hjälper dig att välja den vägen som passar dig bäst.

wt-trana

Träna

Du behöver inte ha någon kunskap om träning och hur man ska göra, utan det är din PT’s jobb att sätta ihop en träningsplan som fungerar för dig. Det du ska bidra med är att träningen blir av. Träning är en förutsättning för ett resultat och den absolut bästa träningen är just den som blir av.

Inspiration

Vi är en ständig källa till inspiration och motivation under hela din viktresa.

Kost

Kost ska vara enkelt. Vi skräddarsyr en kost som passar just dig.

Träning

Träning ska vara kul. Vi hjälper dig hitta den träning som passar dig bäst.

Verktyg

Vi ger dig alla verktyg du behöver för att nå dina mål. Allt från kost till coaching.

Resultat

Vår huvudsak är att du ska uppnå ett hållbart och varaktigt resultat.

Mål

Alla våra program har tydliga mål och målbilder. Vi hjälper dig från start till målgång.