Skip to content

Kurser/Program

Vill du förbättra din hälsa? Göra en livsstilsförändring? Vi erbjuder flera olika program där du får stöttning av en av våra professionella coacher för att nå ditt mål. 
Kurser Program Zumba

Lär dig dansa Zumba

Ta steget och känn rytmerna! Lär dig dansa Zumba i härlig gemenskap.

Under 6 veckor får du lära dig grunderna i dansen och rytmerna. Stommen i ett Zumbaträningspass är de fyra grundrytmerna salsa, merengue, cumbia och reggaeton. Genom danskoreografin och de aerobiska övningarna erhåller du en typ av konditions- och intervallträning.

Du är inte ensam. Tillsammans med andra tränar vi i grupp. Du har stödet och blir peppad av instruktören!

Vill du vara med?

Kurser Program Rörelse & Balans

Rörelse & Balans

Går du runt med känslan av stelhet i kroppen? Här kommer du att träna musklernas rörlighet och balanssinne med enkla övningar och redskap.

Bli rörligare! Få bättre cirkulation! Mer energi!

Samma coach, samma grupp för att skapa bästa förutsättningar för trygga, lagom utmanande och roliga träningsveckor, tillsammans.

Inga förkunskaper krävs!

Vill du vara med?

Kurser Program Box Fitness

Box Fitness

Behöver du komma i form? Utveckla din styrka och kondition inom Box Fitness.

Under 8 veckor får du lära dig grunderna och kombinationer av slag och sparkar. Tillsammans med funktionell träning bygger du din styrka och kondition.

Du är inte ensam. Tillsammans med andra tränar vi i grupp. Du har stödet, blir peppad och utmanad personligen av coachen!

Ta steget och känn dig som en vinnare?

Vill du vara med?

Kurser Program Seniorlyftet

Seniorlyftet

Är du senior och vill komma igång med träning på ett tryggt och säkert sätt?
 
Vi tränar tillsammans i mindre grupp om 6 personer, där vi alla jobbar mot samma mål att lyfta styrka och kondition utifrån våra unika förutsättningar. Er personliga tränare finns med hela vägen för att vägleda gruppen samt dig individuellt.
 
Du får alltså dubbelt upp av motivation och träningsglädje. Inte bara från din grupp av träningskamrater men även från din peppande PT!
 
Kan det bli bättre?