Skip to content

Kost

Du är vad du äter, eller? Får du tillräckligt med energi och näring för att du ska må bra, orka med ditt arbete och övriga aktiviteter?
Din kropp behöver en blandning av olika näringsämnen varje dag för att fungera och må bra! Hur mycket energi just du behöver beror på kön, ålder och hur mycket du rör dig. Att äta nyttigt är en fråga om balans. Det är vad du äter, hur mycket samt hur ofta du äter som påverkar din hälsa på kort och lång sikt.
Energi och näring får du från kolhydrater, fett och protein, vitaminer och mineraler. Därutöver behöver du vatten och magen behöver fibrer för att må bra. Men det räcker inte med att bara äta bra mat. I en hälsosam livsstil ingår en kombination av bra mat och rörelsevanor. 
Vi vet att kosten kan vara en utmaning. Vi finns här för att hjälpa dig! 
Kost WeightTrainer logo

WeightTrainer

Weight Trainer är ett personlig anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.

Hörnstenarna i strategin är TÄNK, NJUT, ÄT och TRÄNA. Du och din PT lägger upp din nya livsstil för framtiden med hjälp av nya kunskaper om kost, träning och livets njutningar. Du tränar regelbundet samtidigt som nya vanor formar ditt sätt att äta, tänka och njuta.

Kost ForMe logo

ForMe

Vi erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att gå ner i vikt och med vår mentala träning kan vi garantera att du får behålla dina resultat på lång sikt.

För oss handlar viktminskning om mer än bara kost och motion. Vi satsar även på att träna dina tankar. Med vårt helhetskoncept blir din viktresa snabb, rolig och bestående.

Kost Kostrådgivning

Kostrådgivning

Behöver du matpepp?

Inget är lika utmanande som kosten. Vad ska jag äta? Hur mycket ska jag äta? När ska jag äta osv. 

Att misslyckas med maten är därmed enkelt, så enkelt att många lätt ger upp på grund av det. 

Det finns inte bara EN väg med kosten, vi coachar dig till att hitta DIN väg.