Viktminskning

& Livsstil

Tror du att om du bättre skötte din hälsa kunde du må bättre och öka din produktivitet? Det är lätt att släcka hälsosamma levnadsvanor, men du behöver inte vänta på nyår för att börja planera en hälsosammare livsstil. Vi på Munktell Träning & Hälsa hjälper dig.

Ny livsstil med Weight Trainer!

Weight Trainer är ett personlig anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.

Hörnstenarna i strategin är TÄNK, NJUT, ÄT och TRÄNA. Du och din PT lägger upp din nya livsstil för framtiden med hjälp av nya kunskaper om kost, träning och livets njutningar. Du tränar regelbundet samtidigt som nya vanor formar ditt sätt att äta, tänka och njuta.

mtoh utmaning trött
formebild

ForMe – Din nystart börjar här!

Vi erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att gå ner i vikt och med vår mentala träning kan vi garantera att du får behålla dina resultat på lång sikt.

För oss handlar viktminskning om mer än bara kost och motion. Vi satsar även på att träna dina tankar. Med vårt helhetskoncept blir din viktresa snabb, rolig och bestående.

*

*

*

*

*