Vi individanpassar träningen för just dina personliga förutsättningar.

Tror du att om du bättre skötte din hälsa kunde du må bättre och öka din produktivitet? Det är lätt att släcka hälsosamma levnadsvanor, men du behöver inte vänta på nyår för att börja planera en hälsosammare livsstil. Vi på Munktell Träning & Hälsa hjälper dig.

Personlig träning.

Vi individanpassar träningen för just dina personliga förutsättningar med hänsyn av tidigare träningsvana och eventuell skadebakgrund. Du får feedback och engagemang från någon som kan träning och på kort tid kan du nå fantastiska resultat. 

Efterfrågan på personliga tränare har ökat enormt och en PT fyller en viktig funktion. I många år har vi förväntats klara träningen själva, men när resultaten inte infinner sig och motivationen brister ger många upp. I brist på personlig vägledning har gruppträningen i alla dess former vuxit sig stark, både på gott och ont. Även fast många uppskattar träningsformen är det långt ifrån anpassat till alla. Fördelen med personlig träning är att träningen handlar om dig. Den är inte anpassad för någon annan.  

Hur går det till?

Först gör vi en s.k. screening för att analysera dina behov och förutsättningar.  Därefter tar vi fram gemensamma delmål och ett slutmål. Målen kan handla om allt ifrån att bli av med en bekymrande nacke och rygg, gå ned i vikt, bli starkare eller öka konditionen. Därefter tränar vi tillsammans och du vägleds genom hela passet och får feedback på varje övning. I alla träningspaket ingår ett personligt träningsprogram och en kroppsfettsanalys med hjälp av en kaliper, ett precisionsinstrument för att mäta underhudsfettet.  

Vi lägger även upp individuella kostprogram vilket i kombination med träningen ger optimerat resultat.   

personligtraningbg
Kontakta oss

016 – 13 59 90
info@munktell-traninghalsa.se

[contact-form-7 404 "Not Found"]

*

*

*

*

*