Frukt på jobbet!

Vi levererar färsk frukt till Ert företag efter Era önskemål, från veckovis till dagligen. Frukten består av ett blandat basutbud av säsongens finaste frukter.
Friska och krya medarbetare presterar bättre!

Fruktsamarbete med regelbundna leveranser.

Ni behöver bara göra en beställning, sedan levereras frukten direkt till ert företag så länge ni önskar. Leveransvillkor: Fritt Eskilstuna 1-5 dagar i veckan. Vi levererar enligt Era önskemål, från månadsvis till dagligen. Korgar för uppläggning av frukten tillhandahålls av leverantören och byts ut vid behov. Vi sköter om uppläggning och presentation av frukten hos er.

Munktell Träning & Hälsa Logo small

Frukt standard Frukt på jobbet

Frukt standard

Frukten består av ett blandat basutbud av säsongens finaste varor. Det innebär att du alltid får bananer, äpplen och päron, sedan lägger vi i annat som för årstiden är aktuellt och gott.

Frukt banan

Det här är blandningen för bananälskarna! Denna korg är fylld med 50% banan och i övrigt ingår samma frukter som i fruktblandning original med säsongens bästa frukter.

Frukt eco Frukt på jobbetKrav logo Frukt på jobbet

Frukt eco

Ekologiskt odlade bananer, äpplen, päron som kompletteras med säsongens mest välsmakande frukter, till exempel vindruvor, apelsin, nektarin, clementin m.m.

*

*

*

*

*