En personlig tränare.

Mitt namn är Andreas och jag är personlig tränare på Munktell Träning & Hälsa.

Som PT kan jag individanpassa träningen för just dina personliga förutsättningar med hänsyn av tidigare träningsvana och eventuell skadebakgrund. Du får feedback och engagemang från någon som kan träning och på kort tid kan du nå fantastiska resultat. 

Efterfrågan på personliga tränare har ökat enormt och en PT fyller en viktig funktion. I många år har vi förväntats klara träningen själva, men när resultaten inte infinner sig och motivationen brister ger många upp. I brist på personlig vägledning har gruppträningen i alla dess former vuxit sig stark, både på gott och ont. Även fast många uppskattar träningsformen är det långt ifrån anpassat till alla. Fördelen med personlig träning är att träningen handlar om dig. Den är inte anpassad för någon annan.  

Hur går det till?

Först gör vi en s.k. screening för att analysera dina behov och förutsättningar.  Därefter tar vi fram gemensamma delmål och ett slutmål. Målen kan handla om allt ifrån att bli av med en bekymrande nacke och rygg, gå ned i vikt, bli starkare eller öka konditionen. Därefter tränar vi tillsammans och du vägleds genom hela passet och får feedback på varje övning. I alla träningspaket ingår ett personligt träningsprogram och en kroppsfettsanalys med hjälp av en kaliper, ett precisionsinstrument för att mäta underhudsfettet.  

Jag lägger även upp individuella kostprogram vilket i kombination med träningen ger optimerat resultat.    

Med vänlig hälsning
Andreas

 

AndreasPT-cropped
Andreas Lindblom

Personlig tränare, platschef Verkstadsgatan 2
2011 MF Hälsoutbildningar
CrossFit Level 1 Trainer 2014

Kontakta mig
070 – 631 93 54
andreas@munktell-traninghalsa.se