Träna i lugn och avslappnad miljö

Vi på Munktell Träning & Hälsa erbjuder traditionellt gym, vibrationsträning och vår funktionella träningsbox Primal Gym.
Dessutom erbjuder vi gruppträning och personlig träning, allt i en lugn och avslappnad miljö långt ifrån vardagsstressen.

Med en bra mix i vårt utbud tillgodoser vi dina behov, oavsett vilken träningsbakgrund du har.
Kiropraktor Camilla Broström, med förebyggande styrketräning som specialitet, hjälper dig med smärtsymtom på vägen mot en smärtfri vardag.

Du kan läsa mer om behandlingar här.

Styrketräning

Gymmet är utrustat med allt ifrån maskiner till fria vikter. Tanken är att, oavsett träningsbakgrund, erjuda rätt utmaningar just för dig.

Osäker på vad och hur du ska göra? Du kan vara lugn, våra instruktörer hjälper dig på rätt väg. Utifrån vald ambitionsnivå och förmåga hjälper vi dig med träningsprogram och supportar dig när du behöver oss.

Har du friskvårdspeng att nyttja kan vi fakturera direkt, så slipper du ligga ute med pengarna. Prata med din arbetsgivare.

Konditionsträning

Vill du förbättra din kondition?

I vårt konditionsrum hittar du löpband, crosstrainers, cyklar och rodd. Den som vill kan se på TV under tiden. För dig som bara ska göra en kortare uppvärmning finns även några konditionsmaskiner ute i gymmet.
Är du osäker på hur maskinerna fungerar och hur de ska användas? Tränarna hjälper dig!

träning vibrationsmaskiner

Vibrationsträning

Vibrationsträning är träningsformen där du blir stark, fast och smidig och kan kort beskrivas som styrketräning och massage på samma gång.

Det unika med träningsformen är att du får en högkvalitativ muskulär belastning utan att belasta leder och ligament. Det gör vibrationsträning till en bra “komma-igång-träning” som är effektiv och skonsam på samma gång.

Det tar ungefär 30 minuter att träna igenom hela kroppen. Träningsformen kräver ingen uppvärming eller stretching. Du blir smidig bara av att träna. Lagom träningsdos är två till tre pass/vecka. Fungerar bra som enskild träningsform, men höjer även effekten av annan träning.

Primal Gym – funktionell träningsbox

Vilken är den bästa träningen för att skapa en stark, uthållig, funktionell och rörlig kropp? Det var så vi resonerade när vi tog fram Primal Gym.

Människans rörelsemönster grundar sig på sju grundrörelser som varit nödvändiga för vår utveckling. De är knäböj, böj, utfall, press, drag, rotation och utfall. Med duktig instruktör på plats hjälper vi dig att hitta tillbaka till urtidsmänniskans sju rörelsemönster. Träningsmetodiken är inspirerad av CrossFit med inslag av funktionell styrketräning. 

Besök oss på Primal Gyms egna sida www.primalgym.se.